Mercedes Service geen probleem bij Autobedrijf André Boer,

MercedesService1KWALITEIT KAN BETAALBAAR ZIJN
Kwalitatief hoogwaardige Mercedes service tegen een betaalbare prijs, dat is wat Autobedrijf André Boer u wil en kan bieden.

ERVARING TEGEN EEN GOEDE PRIJS
Door onze meer dan 35 jarige ervaring in het merk met de ster kunnen wij uw Mercedes op dealer niveau onderhouden en dit alles met eerste montage onderdelen. En het mooiste komt nog, want Autobedrijf André Boer onderhoud uw Mercedes tegen een uurtarief wat bijna op de helft ligt van de meeste Dealerbedrijven.

MercedesService3TOTAALONDERHOUD GEEN PROBLEEM
Door onze hoogwaardige uitleesapparatuur op dealerniveau kunnen wij de meeste elektronicastoringen in uw Mercedes oplossen en de service interval resetten is voor ons natuurlijk ook geen enkel probleem! Onderhoudsbeurten, Nieuwe Banden, Aircoservice, APK keuringen, complete reconditionering en eventuele schade afhandelingen met de verzekering en daarna reparatie kunnen wij natuurlijk ook voor u regelen! Kortom wij proberen voor u het totaalonderhoud van uw Mercedes op een zo professioneel mogelijke manier te bewerkstelligen.

BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE
Daar wij uitsluitend werken met eerste keus onderdelen zal ook uw nieuwe Mercedes volledige Fabrieksgarantie blijven behouden volgens de Europese richtlijnen waar de fabrikanten zich aan moeten verplichten. U kunt hierdoor dus vanaf de eerste km gebruik maken van onze service.

YOUNG- EN OLDTIMER MERCEDESSEN
Door onze zeer lange ervaring met Mercedes en de jarenlange samenwerking in onderhoud met een Klassieke Mercedes handelaar is uw klassieke en/of Youngtimer Mercedes ook bij ons in goede handen.

MercedesService2SPECIAAL GEREEDSCHAP
Daar wij veel investeren in speciaal gereedschap voor Mercedes kunnen wij vaak uw Mercedes sneller klaar hebben als de meeste universele bedrijven en ook zullen er daardoor geen onnodige delen beschadigd of vervangen moeten worden, wat u natuurlijk indirect in de kosten terug kunt vinden.

EEN TEVREDENE KLANT IN ONS STREVEN
Daar bij ons een tevreden klant ons steven is zullen wij u niet vervelen met moeilijke km contracten, ook zullen wij u niet lasting vallen met van allerlei onzin mailingen. Bij ons moet de reden dat u terug komt juist onze service, flexibiliteit en onze prettige en persoonlijke samenwerking met u als klant zijn. En deze kenmerken kunt u alleen ervaren door eens met uw Mercedes bij ons aan te komen en aan te bieden voor onderhoud. Tevens is er de mogelijkheid om bij de werkzaamheden aan uw auto gebruik te maken van onze huurauto tegen de brandstof kosten en een kleine vergoeding

KOM OOK EENS KENNISMAKEN MET ONS TEAM
Wij verwelkomen u graag eens om kennis te maken in onze werkplaats.

Openingstijden

Autobedrijf André Boer

Maandag t/m Vrijdag :

08.30 tot 17.30

Zaterdag:

09.30 tot 16.00

Dutch Corvette Collection

Zaterdag:

Alleen op afspraak!

Tussen deze tijden kunt u op afspraak ons museum bezoeken.