CorvetteService1AANKOOPADVIES,
Door onze meer dan 35 jaar ervaring in Corvette's en V8 motoren, kunnen wij een betrouwbaar aankoopadvies geven.Eventueel ondersteund door een complete motor test aan de Sun DCA 3000, voor een totale diagnose aan uw motor.

APPARATUUR,
Naast de Sun DCA 1800 4gas tester ,de Sun MCA3000 bezitten wij ook de originele testers zoals de TECH1 en TECH2. Deze zeer geadvanceerde testers kunnen alle gm modellen tot heden probleemloos aan. Alle aanwezige computers kunnen hiermee uitgelezen worden en diverse componenten kunnen aangestuurd worden zoals de ABS, ASR, SRS enz.

CorvetteService2ONDERHOUD,
Grote of kleine onderhoudsbeurten, eventueel in combinatie met APK. Dit geheel op professionele wijze en met orginele GM en Delco onderdelen

REPARATIE'S,
Wij verzorgen alle reparaties aan uw Corvette van 1953 tot Heden. Alle werkplaats handboeken, documentatie en afstelgegevens hebben wij in eigen beheer.

SCHADE,
Dat is nooit leuk, maar voor een professionele afhandeling met de verzekering's expert en de eventuele reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Uw Corvette komt weer perfect gerepareerd de weg op.

CorvetteService3CARSTYLING,
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het profesionele spuitwerk. Ook in spoilers en wielen hebben we een ruime keus. De gehele dé en montage van uw Corvette kan door ons verzorgd worden.

ONDERDELEN,
Door onze jarenlange ervaring met Corvette's kunnen wij alle onderdelen leveren, dit zowel nieuw als gebruikt. Tevens bezitten wij meer dan 50 Corvette's in de sloop.

Openingstijden

Autobedrijf André Boer

Maandag t/m Vrijdag :

08.30 tot 17.30

Zaterdag:

09.30 tot 16.00

Dutch Corvette Collection

Zaterdag:

Alleen op afspraak!

Tussen deze tijden kunt u op afspraak ons museum bezoeken.