Front

Wilt u uw trouwdag nog specialer maken? Huur dan een Corvette bij Corvette op je Bruiloft. Het verhuren van onze prive Corvettes doet The Dutch Corvette collection al vele jaren. Het is mogelijk om elk type Corvette te huren en de meeste types ook nog in verschillende kleuren! Tevens is er ook nog keuze uit verschillende andere type Amerikaanse autos.

Tegelijkertijd is het een mooie kans om zelf een dag te rijden in een Corvette.

Het verhuren van onze prive Corvettes doet the Dutch Corvette Collection al vele jaren, en doormiddel van deze pagina kunnen wij u als bezoeken informatie over verschaffen.

Mocht u in het verleden een Corvette bij ons hebben gehuurd en staat u niet in het fotoalbum, houden wij ons van harte aanbevolen om een mooie foto van u te ontvangen om deze hier te plaatsen.

Mocht u overgaan tot beslissen van het huren bij ons kunt u altijd even langskomen in onze showroom.

Tarieven Corvette

Tarieven Corvette
Onder tarieven worden voor elke trouwauto apart de prijzen vermeld op een dusdanige manier dat u uw eigen offerte kunt samenstellen voor de trouwauto die u wilt huren. Verder kunt u ook de voorwaarden bekijken van de trouwauto die u eventueel zou willen huren. Een exclusieve trouwauto huren kan bij Corvette op je Bruiloft!

Impressie

Impressie
In het fotoalbum kunt u meer foto's bekijken van uw favoriete trouwauto. Zo kunt u bijvoorbeeld het interieur van de trouwauto die u wilt huren zien en verschillende foto's op locatie om de sfeer een beetje te proeven. En wie weet, misschien komt u met uw trouwauto ook wel op de website van Corvette op je Bruiloft te staan.Uw droom trouwauto huren kan bij Corvette op je Bruiloft!

Corvette op je Bruiloft

Corvette op je bruiloftWilt u een bijzondere trouwauto huren?Bij onze trouwauto's van Corvette op je Bruiloft kunt u de keus maken welke auto het beste past bij uw stijl en smaak. Zoekt u een Corvette open of dicht nieuw of oud? Het kan allemaal bij Corvette op je Bruiloft!