Dutch Corvette Collection proudly presents:

We proudly present this 1953 Corvette, which is the second ever ‘53 to be imported intoLucky391 Europe and as far as we know, the only one currently in Europe. The first ’53 Corvette imported stole the show in October 1953 at the Salon de l’Automobile in Paris. Four months later in January 1954, the car was exhibited at the Salon de l’Automobile in Brussel. A Dutch dealer bought it, obtained the licence plate number SP-08-25 and sold it to a famous Dutch cycle rider named Wout Wagtmans.

Lees meer: Dutch Corvette Collection proudly presents:

Op Corvette Fame te Valkenburg waren we te gast met onze nieuwe Corvette C7 en een aantal van onze C6 Corvette's. Net als voorgaande jaren was het weer volop genieten in het Limburgse land. Wij bedanken wederom de organisatie en zeggen alvast tot volgend jaar!

 

17 Juni 2014 is het eindelijk zo ver, na bijna een jaar wachten komt de nieuwe C7 binnen. Het betreft een Torch Red Z51 coupe met Adrenaline Red interior. Voorzien van de 466pk sterke LT1 motor gekoppeld aan een 7 versnelling handgeschakelde bak met Active Rev Matching. Benieuwd geworden, u bent altijd welkom om eens te komen kijken!

 

Cadillac-dag met bezoek Dutch Corvette Collection en Cadillac-rit langs de IJssel

By Ruud Gersons

Het is zaterdag 25 augustus. De '80 Fleetwood Brougham staat gepoetst in de oprijlaan te wachten. Het wordt een rit naar Wezep bij Zwolle. Daar aangekomen krijgen de deelnemers van deze Cadillac-dag in het luxe restaurant Coelenhage de traditionele, maar niet minder welverdiende kop koffie met heerlijk gebak. Het gesprek is geanimeerd en we zijn in spannende afwachting van een bezoek aan het Chevrolet Corvette museum, beter bekend als de "Dutch Corvette Collection".

Foto 1: André Boer in één van zijn raspaardjes en te midden van zijn giga-verzameling.

Lees meer: Cadillac Club bezoekt Museum

Openingstijden

Autobedrijf André Boer

Maandag t/m Vrijdag :

08.30 tot 17.30

Zaterdag:

09.30 tot 16.00

Dutch Corvette Collection

Zaterdag:

Alleen op afspraak!

Tussen deze tijden kunt u op afspraak ons museum bezoeken.